Dogodek

MIKROSVET: izobraževalno-degustacijski večer

Fermentacija postaja v kulinaričnem svetu iz dneva v dan bolj priljubljena beseda. A fermentacija ni le beseda, je proces, v katerem mikroorganizmi ustvarjajo neverjeten spekter okusov. Na izobraževalno-degustacijskem večeru nam bodo kulinarični MIKROSVET predstavili Luka Košir (Grič), Irena Orešnik (Sirarstvo Orešnik), Svarun Leskovšek (Kletvica) in Miha Tome (Barut Brewing & Blending). Na primerih sira, naravnega vina, piva ter najrazličnejših bolj in manj tradicionalnih fermentov bomo spoznali kvasovke, bakterije, plesni ter ostale mikrobe, odgovorne za umami, kisle in druge funky okuse, ki jih imamo tako radi.

MIKROSVET: izobraževalno-degustacijski večer

Dodatne informacije

Vstopnine ni, število mest pa je omejeno - rezervacije sprejemamo na elektronskem naslovu info@visitljubljana.si.


Program se odvija ob upoštevanju vseh ukrepov ukrepov za zajezitev širjenja okužb koronavirusa.