DOMAČA PRIPRAVA KAVE
Novo v mestu: Njokarna
Članki

Ideje za (kulinarična) praznična obdarovanja

Spet je tisti čas v letu, ko svoje najdražje obdarujemo - s pozornostjo, z bližino, s skupnimi obedi, pa tudi z darili. Če še vedno iščete ideje, kaj kupiti svojim najljubšim kulinaričnim navdušencem, ste na pravem mestu. Za vas smo pripravili seznam okusnih daril, ki bodo kot nalašč zanje. Z nakupom takšnega darila pa ne boste le osrečili svojih obdarovancev, temveč boste tudi podprli lokalne male proizvajalce in restavracije, ki jim letošnje leto gotovo ni prizanašalo z izzivi.

KRALJICA POTICA

Če niste eden tistih, ki to praznično pecivo mesijo, zavijajo in pečejo sami, vas bo gotovo zanimalo, kje lahko kupite odlično domačo potico, ki bo kraljevala vaši božično-novoletni mizi.

LePotica poleg klasičnih potic ponuja tudi miniaturne LePotičke z različnimi nadevi, zapakirane v lično darilno embalažo. Za naročila pišite na info@le-potica.si ali pokličite 041 492 694.

Tudi v Gostilni Mihovec za praznike vedno zavihajo rokave in pečejo odlične tradicionalne potice, ki jih lahko naročite na telefonski številki 031 684 434, ali pa skupaj z drugimi domačimi dobrotami na gajbica.si. Po vrhunski potici slovi tudi Gostilna Pri Kuklju iz Velikih Lašč - če vas mika njihova pehtranka velikanka ali katera druga pekovska mojstrovina, jih pokličite na 031 304 400. Na praznike se pridno pripravljajo tudi Jezerškovi, v njihovi spletni trgovini pa lahko poleg potice naročite tudi tatarski biftek in različne zanimive praznične pakete.

Za sladkanje s tradicionalnim prazničnim desertom poskrbijo tudi Vivo D125, Zvezda, Sladka jama, Domača peka, Romansa 1971 in KRUHarije in CUKRnije. Kot kaže, bo treba, če želimo poskusiti vse, v teh dneh pojesti veliko potice!



BUTIČNE DELIKATESE IN EDINSTVENI IZDELKI

Za tiste, ki imajo radi fine okuse v ličnih lončkih, zavite v povoščen papir ali skrbno spravljene v stekleničke različnih barv in oblik, se najde mnogo zanimivosti, ki jih lahko pričakajo pod smrečico.

JB restavracija v svoji spletni trgovini poleg vedno večjega nabora svojih vloženih izdelkov, omak in testenin ponuja tudi lani izdano knjigo Janeza Bratovža, v trgovini Dobrote Dolenjske pa najdete mnoge izdelke iz jugovzhoda Slovenije - posamično, ali zavite v lepe darilne pakete. Tudi v šišenski zero waste trgovini Rifuzl je mogoče kupiti mnogo slovenskih izdelkov, pakiranih v steklo, še širša pa je ponudba dobrot, ki jih lahko odnesete domov v svoji embalaži. Seveda ne pozabite na vse ljubljanske tržnice, ki so prava zakladnica daril za sladokusce, po edinstvene kuhinjske pripomočke in dekorativne izdelke pa zavijte v trgovino Ika. Pestro izbiro daril z okusom po Krasu najdete v Kraševki, za domače izdelke s slovenskega Primorja povprašajte Pri meni, Medeni zakladi pa bodo poskrbeli, da bodo prazniki sladki kot med.



PIJAČE, NAPITKI IN PRIGRIZKI

Tudi za ljubitelje vrhunskega vina, butičnega piva, koktejlov in kavnih napitkov se pri lokalnih dobaviteljih najde lep nabor stekleničk, pločevink, vrečic in škatlic, ki bodo priklicale nasmeh na obraz.

V spletni trgovini Šuklje najdete pester nabor vina s celega sveta, vključno z odličnimi slovenskimi steklenicami. Če bi želeli vino pospremiti s finimi prigrizki, lahko oboje najdete v J&B vinoteki, za butična slovenska in zamejska vina pa zavijte v Vinoteko Štorija ali jih za več podrobnsti pokličite na 040 690 096. Za tiste, ki bi želeli poleg vina podariti še kak praktičen pripomoček, ali pa iščete domiselne darilne pakete, bo pravi naslov Vinoteka Dvor.

Vse za navdušence nad pivom boste našli v pivoteki Že v redu, Primož - za dostavo jih pokličite na 040 251 024, lep nabor butičnih zvarkov pa je na voljo tudi v trgovinah Craft Room in Pivoljub.

Kaj pa vaši najljubši ljubitelji kave? Gotovo bodo navdušeni, če jih bo pod jelko čakala kakšna reč iz spletne trgovine Stow Coffee Roasters ali Kavarne Moderna.



PRAZNIČNO PECIVO IN DRUGE SLADKARIJE

Nekateri uživajo v peki prazničnih kolačev in piškotov, spet drugi pa jih, raje kot pečejo, jedo. Brez skrbi, za praznike lahko pridejo na svoj račun oboji.

Če imate v svojem krogu obdarovancev ljubitelja panetonov, imamo krasne novice: te slastne italijanske kolače pečejo tako v Pekarni Osem kot tudi v Art Bread Bakery. Če so želja macaronsi, se obrnite na Atelier Karim, Zvezda je svojemu naboru klasik dodala tudi obširen veganski program, tudi v Zebra Patisseries pa so vitrine polne krasnih butičnih slaščic. Ne pozabite niti na ljubljansko štrukljarnico Moji štruklji Slovenije - od tam vam na dom dostavijo sladke ali slane, v vsakem primeru pa slastne testene zvitke. Iščete darilo za čokoholika? Obiščite Čokoladni atelje Dobnik.



ROMANTIČNA VEČERJA

Če kdaj, se je treba v letošnjem prazničnem času razvajati. Za vsemi je težko leto in potrebujemo lepe in dobre stvari. Privoščite si razkošno večerjo, ki vam je ne bo treba skuhati …

Možnosti preverite pri Bistroju Monstera (monsterabistro@gmail.com ali 040 431 123), se poskusite kot sous chef Igorja Jagodica iz Restavracije Strelec, si v z Michelinovo zvezdico okrašeni restavraciji Atelje na telefonski številki 01 308 1907 naročite praznični paket z beef wellingtonom, tremi čokoladnimi sladicami (in še čim), preverite TaBarov novi meni, na voljo za osebni prevzem ali dostavo, skočite po kaj dobrega v restavracijo CUBO, ne spreglejte pa niti praznične ponudbe Hiše kulinarike Manna ...

... ali pa preprosto pokličite svojo najljubšo restavracijo ter preverite možnosti dostave ali nakupa darilnega bona za prihodnja kulinarična doživetja. 


Naredite si čaroben, varen in ljubeč december.

Članki

KULKUL TRENUTEK: Pehtranova lePotička in Slovenski etnografski muzej

Potica je kraljica slovenske peke. V Ljubljani pa se peče dehteča pehtranova potica. Čeprav je pe...

Novice 29.3.2021

Velika noč v Ljubljani

Tudi če ne bi pogledali na koledar, bi vedeli: po oljčnih vejicah v rokah mimoidočih, ki jih sre...

Novice 26.3.2021

mmm, kaj je novega?

Dobre novice za vse, ki vas vsako pomlad poleg sončnih žarkov najbolj razveselijo nove kulinaričn...

Članki

KULKUL TRENUTEK: MAXI REZINA

Zgodi se ti lahko vsak dan. Vendar ne kjerkoli. Doživiš ga lahko samo v Ljubljani. Trenutek, ko se...

Članki

mmm zgodbe: DESTILARNA BROKEN BONES

Vizija majhne, edine ljubljanske destilarne džina in viskija Broken Bones je trdna kakor kamenkost....

Članki

Kulinarični koledar: ko sezone pišejo zgodbe

Kako sledimo teku letnih časov v Ljubljani? Ko ozelenijo vrbe ob Ljubljanici ali se rožniški hrib...

Članki

mmm zgodbe: PEKARNA OSEM

V Pekarni Osem na Starem trgu se bržkone vsak dan zgodi nekaj čarobnega. Podobno kot v slavni peka...

Članki

Čas je za krofe!

Letos pustna rajanja morda res odpadejo, a krofom se vam ni treba na noben način odpovedati! Zdaj ...

Novice 3.2.2021

Izšel je nov vodnik Gault&Millau Ljubljana / Ljubljanska kakovost 2021!

V okviru projekta Ljubljanska kakovost, ki letos že drugič poteka v sodelovanju z uglednim mednaro...

Novice 1.2.2021

V SEM-u na ogled razstava Slovenske penine

V Slovenskem etnografskem muzeju je v okviru projekta Slovenija - Evropska gastronomska regija 2021d...

Novice 23.12.2020

Novo v mestu: Njokarna

V centru Ljubljane, na Borštnikovem trgu 1, se je začenja nova zgodba, ki sliši na ime Njokarna. ...

Članki

DOMAČA PRIPRAVA KAVE

Ljubljanski kavoljubci zagotovo poznate Tineta Čokla, lastnika priljubljene ljubljanske kavarne Čo...

Novice 1.12.2020

November gourmet Ljubljana je za nami

Čeprav smo pretekli mesec preživeli v glavnem doma, smo se z letošnjim programom November Gourmet...

Intervjuji

Intervju: Karim Merdjadi (Atelier Karim)

S chefom Karimom Merdjadijem, slaščičarskim mojstrom, ki ga ljubitelji dobre hrane poznate tudi s...

Intervjuji

Intervju: Bine Volčič (Monstera)

Z Binetom Volčičem, enim od bolj "divjih" ljubljanskih chefov, ki vodi Monstera Bistro, smo se pog...

Novice 12.11.2020

Martinovo doma z ljubljanskimi kuharskimi mojstri

Martin je iz mošta naredil vin in v domačih kuhinjah že ves teden diši po pečenih račkah in go...

Intervjuji

Intervju: Luka Jezeršek (Dvor Jezeršek)

Kuharskega mojstra Luka Jezerška, člana ene najbolj znanih gostinskih družin pri nas, ki je odgov...

Intervjuji

Intervju: Jorg Zupan (Atelje)

Junija letos je Slovenijo razveselil težko pričakovani prvi Michelinov vodnik, ki je med šest slo...

Novice 2.11.2020

NoveMMMber gourMMMet je tu!

Zdaj že tradicionalni November Gourmet Ljubljana se bo odvil tudi letos in bo kljub prilogoditvi ra...

Članki

Nova ljubljanska bistronomija

Kakšen premični praznik je Ljubljana? S kom je nazdravljal Prešeren pri Šestici, s kom je poseda...

Članki

Zeleni okusi Ljubljane

Ljubljanski krožniki pripovedujejo neštete zgodbe naše prestolnice. V njih je ujeta starodavna du...

Članki

Poletne pustolovščine v prestolnici

​Poletje je za mnoge od nas tradicionalno čas, ko se razbežimo po vsem svetu ter odkrivamo nove ...

Članki

Novo v mestu

Letošnja pomlad nas je zaradi vsem znanih okoliščin prikrajšala za eno naših najljubših dejavn...

Novice 18.6.2020

Michelinov ikonični vodnik sedaj tudi za Slovenijo!

Michelinov ikonični vodnik, imenovan tudi rdeča biblija, je prvič v svoji zgodovini naredil sezna...

Članki

Kuhamo doma: Recept za praznično potico

Potica je zagotovo najbolj prepoznavna slovenska sladica, še posebej priljubljena v prazničnem ča...

Članki

Podpiramo lokalno: kje nakupovati v času epidemije?

V času, ko moramo bolj kot kadarkoli prej paziti na svoje zdravje, zaščititi svoje bližnje in os...

Članki

Recept chefa Mojmirja Šiftarja: Tatarski golaž

​Chef Mojmir Šiftar, mladi talent 2019 po izboru vodnika Gault&Millau Slovenija, je svojo strast ...

Članki

Recept chefa Igorja Jagodica: Pesa z Barja sorbet ustvarja

Če ne moremo mi k ljubljanskim chefom, pridejo oni k nam! To odlično sladico smo si pred karanteno...

Članki

Recept: Vodnikova ali “repunclova” solata

Recept za solato je objavil Valentin Vodnik v prvi kuharski knjigi v slovenskem jeziku z naslovom ...

Novice 16.3.2020

Ostajamo v domačih kuhinjah!

Ker je že pred časom začela veljati uredba o prepovedi zbiranja na javnih pripreditvah, bomo z na...

Novice 11.3.2020

Evropski simpozij hrane je prestavljen na jesen

Zaradi zadnjih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom, ki jih je sprejel Svet z...

Novice 5.12.2019

Prihaja Evropski simpozij hrane 2020

V Ljubljano se konec marca 2020 vrača Evropski simpozij hrane, katerega vizija je postati vodilna p...

Novice 24.11.2019

Imamo Nov okus Ljubljane 2019!

V petek, 22. novembra, so se v sklopu dogodka November Gourmet Finale v Mestu oblikovanja trije fina...

Novice 24.11.2019

Izšel je prvi vodnik Gault&Millau Ljubljana / Ljubljanska kakovost

Na dogodku November Gourmet Finale smo razkrili vsebino prvega gastronomskega vodiča Gault&Millau L...

Novice 21.11.2019

Na dogodku November Gourmet Finale bodo razglašeni nagrajenci Gault&Millau Ljubljana / Ljubljanska kakovost

V petek, 22. 11., se bo v Mestu oblikovanja na Dunajski 123 v Ljubljani odvil vrhunec gastronomskega...

Novice 18.11.2019

"Ali je pivo novo vino?"

V sredo, 13. novembra, je v Pivnici Lajbah potekala okrogla miza z nekoliko provokativnim naslovom "...

Novice 18.11.2019

Znani so nagrajenci Gault&Millau Slovenija 2020

V sredo, 13. novembra, se je ob izidu vodnika Gault & Millau za leto 2020 v Hotelu Slon odvil gala v...

Novice 10.11.2019

Ljubljana med najboljšimi kulinaričnimi destinacijami sveta

Ljubljana je nedavno v Londonu prejela posebno priznanje za najboljšo kulinarično destinacijo svet...

Novice 14.10.2019

Kmalu: Festival November Gourmet

Pred vrati je november, najbolj gurmanski mesec v prestolnici, ko se zdaj že tradicionalno odvija f...

Intervjuji

Intervju: Igor Jagodic (Restavracija Strelec)

Z Igorjem Jagodicem, chefom ene najprestižnejših ljubljanskih kulinaričnih ustanov, restavracije ...

Članki

Okusi Ljubljane v Grand Café Ljubljana

Pod Plečnikovimi arkadami na ljubljanski tržnici domujejo številni zanimivi bistroji, kavarne in ...

Dogodki

Septembrsko kulinarično dogajanje v Ljubljani

Poletne počitnice so mimo in čas je, da se zazremo v september, ki obeta lepo število zanimivih k...

Članki

Gourmet Ljubljana na obisku: Veganika

Veganiko je večina sladkosnedih Ljubljančanov najprej spoznala na Odprti kuhni, letos pa so na rav...

Članki

Trubarjeva - svet v malem

Pred nekaj meseci se je začela obsežna prenova ene najbolj živahnih ljubljanskih ulic - Trubarjev...

Novice 26.7.2019

Landerik - sveže in lokalno v Stari Ljubljani

Pred kratkim se je v Stari Ljubljani, na Starem trgu 11, odprl nov bistro s svetovljanskim jedilniko...

Članki

Poletna osvežitev

​V mesecih, ko se temperature redno dvignejo nad 30 stopinj, vsi iščemo načine, da se nekoliko ...

Članki

Martinčkanje v Ljubljani - najlepši vrtovi ljubljanskih lokalov

V poletnih dneh si težko predstavljamo kakšen prijetnejši način za preživljanje prostega popold...

Članki

Kam na sladoled in gelato v Ljubljani?

Da bomo pripravljeni na toplo vreme, sončne žarke in sezono sladoleda, smo za vas na kup zbrali n...

Dogodki

Prva poletna vinska osvežitev – Ljubljanska vinska pot

Na ulice in trge mesnega jedra Ljubljane prihaja prva Ljubljanska vinska pot, ki bo tudi letos potek...

Članki

Novosti v kulinarični ponudbi Ljubljane

V nekaj mesecih odkar smo se nazadnje ozrli po Ljubljani in poiskali nove kotičke za kulinarične u...

Dogodki

Festival kave Vrhnika

V soboto, 25. maja, se bo v parku pri vrhniškem Cankarjevem domu odvijal že četrti Festival kave ...

Novice 15.5.2019

5. tekmovanje v znanju in spretnostih dijakov in študentov Konzorcija biotehniških šol Slovenije

Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana (BIC Ljubljana) je potekalo 5. tekmovanje v znanju...

Članki

Moji štruklji Slovenije - prva slovenska štrukljarnica

Peter Vogelnik je dobri dve leti nazaj z odprtjem lokala Moji štruklji Slovenije pod Plečnikovimi ...

Novice, Dogodki 17.4.2019

Prihaja Brina, ljubljanski festival džina

To pomlad se v Ljubljani začenja nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov...

Novice, Dogodki 9.4.2019

Naj kulinarični dogodki v Ljubljani v letu 2019

Prebuja se pomlad in z njo se v Ljubljano vračajo tudi številne prireditve, na katerih se lahko se...

Novice 25.3.2019

Evropski simpozij hrane uspešno zaključen

V torek, 19. marca, se je zaključil največji kulinarični dogodek leta pri nas - European Food Sum...

Novice, Dogodki 20.3.2019

Odprta kuhna stopa v sedmo sezono

V petek, 22. marca, se na Pogačarjev trg po zimskem premoru vrača Odprta kuhna, eden najbolj prilj...

Intervjuji

Intervju: Luka Košir (Gostišče Grič)

Poklepetali smo z Lukom Koširjem, enim najbolj talentiranih, ustvarjalnih in zanimivih slovenskih c...

Novice, Dogodki 4.3.2019

Predpremiera Odprte kuhne v Križankah

V soboto, 16. marca, se bo v preddverju ljubljanskih Križank ter na Trgu francoske revolucije med 1...

Novice, Dogodki 28.2.2019

Gourmet Ljubljana Crawl (Kulinarični sprehod Gourmet Ljubljana)

V soboto, 16. marca, se boste lahko ljubitelji vrhunskih kuharskih mojstrovin sprehodili po prestoln...

Članki

Kam po pustne krofe?

Pust je čas, ko preganjamo zimo s pustnim rajanjem v norčavih maskah, pa tudi čas, ko se lahko br...

Novice 14.2.2019

Marca prihaja Evropski simpozij hrane (European Food Summit)

European Food Summit (Evropski simpozij hrane) bo marca letos na enem mestu združil priznana imena ...

Članki

Že vesta, kam gresta za Valentinovo?

Ker že star slovenski pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec, smo za vas pripravili nekaj i...

Intervjuji

Intervju: Stanislav Logar - Stanč (Klobasarna)

Na Ciril-Metodovem trgu, v prostorih bivše urarne, se nahaja Klobasarna - zanimiv lokal, ki je zdru...

Novice 25.1.2019

Food Bluz - Okusni bluz postavlja BTC City Ljubljana na zemljevid kulinaričnih destinacij

V restavraciji diVino v BTC Cityju Ljubljana je ta teden potekala predstavitev knjige "Food Bluz: Ok...

Članki

Triki za lajšanje januarske melanholije

Čas praznovanja, druženja in obdarovanja je za nami in praznični evforiji prav pogosto sledi janu...

Članki

Novo leto, novi gurmanski kotički

Skok v novo leto je za nekatere čas za novoletne zaobljube, za nas pa tudi čas za pogled nazaj, na...

Novice 4.1.2019

Izšla je nova knjiga chefa Janeza Bratovža

Eden najbolj priznanih slovenskih chefov, Janez Bratovž iz legendarne JB restavracije, je izdal svo...

Članki

Pice iz testa z drožmi tudi v Ljubljani

​V zadnjem času peka z drožmi tudi pri nas opazno pridobiva na priljubljenosti. Po tem, ko je na...

Članki

Potica, kraljica praznične mize

Potica je zagotovo najbolj značilna slovenska sladica, še posebej priljubljena v prazničnem času...

Novice 20.12.2018

Cecchini Show v restavraciji diVino

Restavracija diVino je v novembru gostila svetovno znanega gastronomskega zvezdnika Daria Cecchinija...

Članki

Sprehod po praznični Ljubljani

Ljubljana je v prazničnem času še posebej lepa in ponuja nešteto možnosti za pokušanje dišeč...

Članki, Dogodki

Ideje za najokusnejše slovo od starega leta

Že veste, kako boste preživeli najdaljšo noč v letu? Za vas smo zbrali nekaj idej za prednovolet...

Dogodki

Večerja na reki z Igorjem Jagodicem in Mojmirjem Šiftarjem

V zadnjih dneh starega leta, od 26. do 29. decembra, lahko sebi in svojim bližnjim privoščite edi...

Članki

2. festival živih vin

V četrtek, 29. novembra, se je v ljubljanskem bistroju Kucha v sodelovanju z Alenom Audičem, glavn...

Članki

Večerja ob spremljavi kave: Bine Volčič & Peter Šević

Med številnimi kulinaričnimi dogodki, ki so se v prestolnici odvili pod okriljem festivala Novembe...

Članki

November Gourmet Finale

Zaključni dogodek festivala November Gourmet Ljubljana, najbolj gurmanskega meseca v prestolnici, s...

Novice 26.11.2018

Imamo nov okus Ljubljane!

V petek, 23. novembra, so se v sklopu dogodka November Gourmet Finale v Mestu oblikovanja trije fina...

Članki

Konferenca Njam zgodbe

V soboto, 17. novembra, se je v Kuchi odvila nova edicija kulinarično blogerske konference Njam zgo...

Novice 21.11.2018

Najboljše restavracije po izboru Gault & Millau Slovenija

V torek, 20. novembra, so se na gala večeru ob izidu prvega samostojnega vodnika Gault & Millau Slo...

Članki

Brina - ljubljanski teden džina

V ponedeljek, 19. novembra, je v Restavraciji Atelje v Ljubljani potekala večerja ob predstavitvi n...

Članki

Pivo in hrana: kulinarični večeri v Pivnici Lajbah

V četrtek, 25. oktobra, se je v pivnici Lajbah odvil prvi v seriji večerov spajanja piva in hrane,...

Članki

5 nasvetov, kje martinovati v Ljubljani in širši okolici

Martinovanje ni le običajna zabava, saj je prehod iz mošta v vino pomemben ritual, ki oznanja uste...

Intervjuji

Intervju: Bine Volčič (Monstera Bistro)

Priznani chef Bine Volčič v svoji restavraciji Monstera Bistro v Ljubljani razvija zanimiv in drze...

Članki

Priljubljenost gina vse večja tudi v Sloveniji

Gin se počasi, a vztrajno prebija na vrh priljubljenosti alkoholnih pijač tudi v Sloveniji. Prodaj...

Novice, Dogodki 24.10.2018

Jesen v Ljubljani tudi v znamenju vina

Jesen v prestolnici bo obarvana s pestrim kulinaričnim dogajanjem. Ljubljana, mesto vina in trte, p...

Novice 18.10.2018

Ana Roš ponovno uvrščena med svetovno kuharsko elito

Ana Roš je ponovno posegla po svetovnih lovorikah. Pred dnevi je bila uvrščena na seznam 300 vrh...

Novice 8.10.2018

Slovenija prevzela naziv Evropska gastronomska regija 2021

Na slovesnosti v okviru Evropskega tedna regij in mest v Bruslju je bil Sloveniji podeljen uradni na...

Reportaže

Masterchef Alan Coxon v Sloveniji "zakuhal" kulinarično poezijo

Restavracija Maxim je gostila svetovno znanega kuharja Alana Coxona, ki je v družbi chefa Petra Kov...

Novice 28.9.2018

Turizem Ljubljana prejel nagrado za Borzo lokalnih živil

V sklopu Dnevov slovenske uprave, ki jih organizira Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani, je Tur...

Novice, Dogodki 10.8.2018

Čokoljana, festival za ljubitelje čokolade

20. oktobra se bo ponovno dogajala Čokoljana, že šesta po vrsti. Na prireditvi, ki bo tudi tokrat...

Članki

Ljubljanski kulinarični turizem v razcvetu

Ljubljana v zadnjem desetletju postaja vse bolj priljubljen cilj sodobnih gurmanov, ki iščejo nova...

Dogodki, Novice, Članki 10.8.2018

Festival November Gourmet bo ponovno bogatil kulinarično dogajanje v Ljubljani

Festival November Gourmet Ljubljana bo letos že drugo leto zapored ves november povezoval najpomemb...

Intervjuji, Novice 9.8.2018

Intervju: Peter Ševič (Ljubljana Coffee Festival)

Ljubljana Coffee Festival, ki vsako leto poteka v Mestnem muzeju Ljubljana, predstavlja celovito pon...