Aktualno

Recepti

Ljubljanska kulinarika je od nekdaj raznolika in bogata, dandanes pa tradicionalne okuse dopolnjujejo tudi moderni pogledi ljubljanskih chefov. Odkrijte starodavne okuse Ljubljane, v svojo kuhinjo pripeljite trike najboljših chefov prestolnice, si popestrite praznike s starimi in novimi recepti in v jedilnik vključite še več lokalnih in sezonskih sestavin.

JANUAR: Solata iz ljubljanskega rumenega korenja z mladim sirom ter orehi
JANUAR: Solata iz ljubljanskega rumenega korenja z mladim sirom ter orehi
FEBRUAR: Skleda ajdove kaše s popečeno črno redkvijo in nastrganim trdim sirom
FEBRUAR: Skleda ajdove kaše s popečeno črno redkvijo in nastrganim trdim sirom
MAREC: Radič na pireju iz belega fižola
MAREC: Radič na pireju iz belega fižola
APRIL: Redkvice z maslom in inčuni
APRIL: Redkvice z maslom in inčuni
MAJ: Solata z beluši, jagodami in mlado špinačo
MAJ: Solata z beluši, jagodami in mlado špinačo
JUNIJ: Pečen kifeljčar z bobom in mlado meto
JUNIJ: Pečen kifeljčar z bobom in mlado meto
JULIJ: Puhaste palačinke z ajdovo moko in borovnicami
JULIJ: Puhaste palačinke z ajdovo moko in borovnicami
Avgust: Hladna paradižnikova juha s slovensko ajdovo vodko
Avgust: Hladna paradižnikova juha s slovensko ajdovo vodko
September: Waldorfska solata z ljubljanskimi sestavinami
September: Waldorfska solata z ljubljanskimi sestavinami
1 2 3