Aktualno

Recepti

Ljubljanska kulinarika je od nekdaj raznolika in bogata, dandanes pa tradicionalne okuse dopolnjujejo tudi moderni pogledi ljubljanskih chefov. Odkrijte starodavne okuse Ljubljane, v svojo kuhinjo pripeljite trike najboljših chefov prestolnice, si popestrite praznike s starimi in novimi recepti in v jedilnik vključite še več lokalnih in sezonskih sestavin.

JANUAR: Solata iz ljubljanskega rumenega korenja z mladim sirom ter orehi
JANUAR: Solata iz ljubljanskega rumenega korenja z mladim sirom ter orehi
FEBRUAR: Skleda ajdove kaše s popečeno črno redkvijo in nastrganim trdim sirom
FEBRUAR: Skleda ajdove kaše s popečeno črno redkvijo in nastrganim trdim sirom
MAREC: Radič na pireju iz belega fižola
MAREC: Radič na pireju iz belega fižola
APRIL: Redkvice z maslom in inčuni
APRIL: Redkvice z maslom in inčuni
MAJ: Solata z beluši, jagodami in mlado špinačo
MAJ: Solata z beluši, jagodami in mlado špinačo
1 2 3