Dogodek

2. Festival živih vin

Dogajanje v novembru bo dopolnil 2. Festival živih vin in fermentirane hrane, na katerem bodo vodilni slovenski naravni in biodinamični vinarji predstavili svoja najnovejša vina, pa tudi tista, ki po svetu že nosijo mitski status. Festival bo v popularnem ljubljanskem bistroju Kucha, ki bo poskrbela za kulinarčno spremljavo dobrot regionalnega porekla, s poudarkom na fermentiranih živilih.

2. Festival živih vin
MMM

Prireditev

Številna vina bo v spremljavi hrane podrobneje predstavil Alen Audič, glavni sommelier vodilne slovenske restavracije, Hiše Franko iz Kobarida. Biodinamična ne bodo samo vina, temveč tudi hrana, ki jo bodo pripravljali Kuchini kuharski mojstri. Krožniki bodo v celoti vegetarijanski, s poudarkom na fermentiranih živilih.

Festival živih vin predstavlja sonaravno vinsko kulinarično ponudbo. Poleg dogajanja v Kuchi bo v okviru festivala potekala tudi delavnica, ki vam bo približala skrivnosti biodinamične pridelave.

Prireditev
MMM
URNIK
Delavnica

ob 17.00 - 18.30

Družaben večerni del

ob 18.30 - 22.00