Dogodek

Gault & Millau – podelitev priznanj najboljšim restavracijam in chefom

Francoski kulinarični vodnik Gault & Millau, eden najvplivnejših na svetu, je Slovenijo umestil na kulinarični zemljevid. Zastopniki projekta menijo, da je Slovenija razvita kulinarična država in želijo ljudem predstaviti dobre slovenske restavracije. Cilj Gault & Millau vodnika ni samo izpostavljanje in promoviranje najboljših, že uveljavljenih restavracij in chefov pri nas, ampak še raje odkrivajo nove, mlade talente, ki morda širši javnosti niso tako znani, so pa ključnega pomena za prihodnost kulinarike naše države.

Gault & Millau – podelitev priznanj najboljšim restavracijam in chefom
MMM

Prireditev

Vodnik bo predstavljal tudi slovenska vina in različne izdelke po slovenskih regijah. Pri tem se ne bodo osredotočili samo na hrano in pijačo, ampak tudi na druge dejavnike, ki prispevajo k celostni izkušnji v restavraciji, od strežbe do ambienta.

Na zaključnem dogodku bodo razglasili najboljšo restavracijo, najboljšega »chefa in chefinjo«, najboljšega mladega kuharja ter jim podelili prestižna priznanja. Zagotovite si svojo vstopnico za gala večerjo ob podelitvi nagrad, saj je število mest omejeno. 

Cena vstopnic: 100 EUR na osebo. 
Naročilo vstopnic: gaultmillauslovenija@gmail.com.


Prireditev