Mojmir Šiftar
Mojca Trnovec
Gourmet doživetja

Izidor Kržišnik

Mladi chef, ki se je pred prevzemom taktirke v ljubljanskem Landeriku kalil pri Igorju Jagodicu, Binetu Volčiču in Mauru Colagrecu. Navdihuje ga slovenska kuhinja in njene prvovrstne, lokalno pridelane sestavine, ki jih s sodobnimi pristopi transformira v trendovske krožnike. Pogosto poseže tudi po že nekoliko pozabljenih sestavinah ter v svoje delo vključuje načelo “zero waste”.
Izidor Kržišnik
Dvor Jezeršek

Luka Jezeršek

Chef, ki je že od rojstva vpet v družinsko catering podjetje, kjer sta izbrana vrhunska kulinarika...

Gostilna Mihovec

Mojca Trnovec

Vodja Gostilne Mihovec iz Zgornjih Pirnič o sebi pove, da se je kot naslednica družinske gostilne ...

Pen Klub

Mojmir Šiftar

Mladi talent 2019 po izboru vodnika Gault&Millau Slovenija, ki je svojo strast do kuhanja odkril že...

TaBar

Jakob Pintar

Izjemno talentirani chef, ki se je v letu 2019 uvrstil v finale prestižnega tekmovanja San ...

Aftr

Jorg Zupan

Predstavnik mlajše generacije slovenskih vrhunskih chefov, ki se je kalil pri najboljših svetovnih...

Grič

Luka Košir

Eden najbolj ustvarjalnih in zanimivih chefov slovenske mlade generacije, ki navdih črpa iz narave,...

Restavracija Strelec

Igor Jagodic

Chef ene najprestižnejših ljubljanskih restavracij ter po izboru Gault&Millau Slovenija najboljši...

JB restavracija

Janez Bratovž

Glavni chef JB restavracije, ene najpomembnejših gurmanskih institucij v Sloveniji. Janeza ...