Igor Jagodic
Jorg Zupan
Gourmet doživetja

Luka Košir

Eden najbolj ustvarjalnih in zanimivih chefov slovenske mlade generacije, ki navdih črpa iz narave, sezone in tradicije. S svojo divjo domišljijo, zakoreninjeno v domači zemlji, združuje skandinavske kuharske pristope, značilno azijsko filozofijo fermentacije, sestavine z domačega vrta, sosednjega gozda in bližnjih kmetij ter sadove Jadranskega morja.
Luka Košir
Dvor Jezeršek

Luka Jezeršek

Chef, ki je že od rojstva vpet v družinsko catering podjetje, kjer sta izbrana vrhunska kulinarika...

Gostilna Mihovec

Mojca Trnovec

Vodja Gostilne Mihovec iz Zgornjih Pirnič o sebi pove, da se je kot naslednica družinske gostilne ...

Landerik

Izidor Kržišnik

Mladi chef, ki se je pred prevzemom taktirke v ljubljanskem Landeriku kalil pri Igorju Jagodicu, ...

Maxim

Peter Kovač

Glavni chef ene najbolj elitnih ljubljanskih gastronomskih ustanov, restavracije Maxim, ki se je ...

Pen Klub

Mojmir Šiftar

Mladi talent 2019 po izboru vodnika Gault&Millau Slovenija, ki je svojo strast do kuhanja odkril že...

Monstera Bistro

Bine Volčič

Klasično francosko izobraženi chef, ki kuha drzno in rad raziskuje nove okuse ter skozi hrano ...

TaBar

Jakob Pintar

Izjemno talentirani chef, ki se je v letu 2019 uvrstil v finale prestižnega tekmovanja San ...

Atelje

Jorg Zupan

Predstavnik mlajše generacije slovenskih vrhunskih chefov, ki se je kalil pri najboljših svetovnih...

Restavracija Strelec

Igor Jagodic

Chef ene najprestižnejših ljubljanskih restavracij ter po izboru Gault&Millau Slovenija najboljši...

JB restavracija

Janez Bratovž

Glavni chef JB restavracije, ene najpomembnejših gurmanskih institucij v Sloveniji. Janeza ...