Restavracija Hotel Cubo
Restavracija City Hotel Ljubljana
Gourmet doživetja

Restavracija Vander

Restavracija Vander daje poudarek na svežih lokalnih sestavinah, ki jih ponuja ljubljanska tržnica in okoliški kmetje. Svoje jedi pripravljajo na sodoben način s pridihom slovenske kulinarične tradicije. Ponudba se stalno spreminja, sledi pa navdihu njihovega francoskega kuharja. Pohvalijo se lahko tudi z obsežno vinsko karto vrhunskih vin, ki jih hranijo v svoji vinski kleti.

Restavracija Vander
Open
Odpiralni čas

Zajtrk: vsak dan 7.00-11.00;
Dnevno kosilo: pon - sob 12.00-15.30;
À la carte ponudba: pon - sob 19.00-23.00

Contact
Rezervacije Telefon: +386 1 200 90 06
E-pošta: fb@vanderhotel.com
Jedi
November Gourmet meni

POZDRAV IZ KUHINJE / AMUSE BOUCHE

HLADNA PREDJED
Fazanov carpaccio z mascarponejem in kandirano bučo

TOPLA PREDJED
Lisičke s konfitiranim rumenjakom in shitaki omako

GLAVNA JED
Pečena račja prsa, zloženka iz mlincev, mousse rdečega zelja in sira z brusničnim vinaigretom
ali
Pečena postrv na rožnati polenti z infuzijo rdečega zelja in redukcijo refoška

SLADICA
Kostanjev mousse in "dulce de leche" s praženimi lešniki


Cena menija je 35 Eur na osebo, velja do 11. novembra.