#

Ljubljana je novembra tudi gastronomska prestolnica. V družbi kuharskih mojstrov in vinarjev se ves mesec vrstijo zanimivi kulinarični dogodki, vrhunec pa je finalna prireditevna kateri ne manjka zabave in seveda dobre hrane.

#
MMM FESTIVAL

November gourmet
finale

Zaključni dogodek festivala November Gourmet Ljubljana na edinstvenem prizorišču ponuja novo izkušnjo okusov Ljubljane. Svoja videnja priljubljenih lokalnih jedi v novih interpretacijah predstavljajo tako mladi ustvarjalci kot vrhunski kuharji.

NOVEMBER GOURMET LJUBLJANA MENI

Uživajte v vzdušju kulinaričnega novembra tudi v izbranih restavracijah. November Gourmet meni vključuje lokalno pridelane jedi, značilne za sezono ob martinovanju, ter izbrana vina slovenskih vinarjev.

FESTIVAL VIN IN KULINARIKE

Tradicionalna festivala, ki potekata istočasno, predstavljata najboljše, kar Slovenija ponuja na področju vina in kulinarike. Pokusite nagrajena festivalska vina in izbrane kulinarične dobrote.

LJUBLJANSKA VINSKA POT

Mlada vina in tradicionalne slovenske jedi na stojnicah v starem mestnem jedru. Ljubljanska vinska pot, ki obeležuje praznik sv. Martina, je ena najbolj priljubljenih ljubljanskih kulinaričnih prireditev.

Še več dogodkov
in kulinaričnih doživetij

Bogato kulinarično dogajanje traja ves november, vrhunec pa doseže ob vikendih. Različne prireditve, degustacije in doživetja vabijo, da se jih udeležite.

#