#

Ljubljana bo novembra tudi gastronomska prestolnica. V družbi kuharskih mojstrov in vinarjev se bodo ves mesec vrstili zanimivi kulinarični dogodki, vrhunec pa bo finalna prireditevv Mestu oblikovanja na Dunajski cesti, na kateri ne bo manjkalo zabave in seveda dobre hrane.

#
MMM FESTIVAL

November gourmet
finale

Zaključni dogodek festivala November Gourmet Ljubljana bo na edinstvenem prizorišču ponudil novo izkušnjo okusov Ljubljane. Na stojnicah ponudnikov okusite najboljše, kar Ljubljana trenutno ponuja. Svoja videnja priljubljenih lokalnih jedi v novih interpretacijah bodo predstavili tako mladi ustvarjalci kot vrhunski kuharji.

NOVEMBER GOURMET LJUBLJANA MENI

Uživajte v vzdušju kulinaričnega novembra tudi v izbranih restavracijah. November Gourmet meni vključuje lokalno pridelane jedi, značilne za sezono ob martinovanju, ter izbrana vina slovenskih vinarjev.

FESTIVAL VIN IN KULINARIKE

Tradicionalna festivala, ki potekata istočasno, predstavljata najboljše kar Slovenija ponuja na področju vina in kulinarike. Jubilejni, 20. festival vin, bo že deseto leto spremljal festival kulinarike.

DVA VIKENDA VINSKE POT

Mlada vina in tradicionalne slovenske jedi, na stojnicah v starem mestnem jedru. Ljubljanska vinska pot, ki obeležuje praznik sv. Martina, je ena najbolj priljubljenih ljubljanskih kulinaričnih prireditev.

Še več dogodkov
in kulinaričnih doživetij

Bogato kulinarično dogajanje bo trajalo ves november, vrhunec pa bo doseglo ob vikendih. Različne prireditve, degustacije in doživetja vabijo, da se jih udeležite.

#